Over Independent IT

Independent-IT verzorgt voor het Notariaat de basis van uw automatisering waarop uw Notarieel softwarepakket geïnstalleerd wordt. Wij zijn daarbij uw Notarieel Software onafhankelijke ICT Dienstverlener en daarmee een unieke partner in de markt!

Alvorens Independent-IT uw omgeving in beheer neemt, inventariseren we uw omgeving en maken we samen afspraken over procedures en behoeftes. Wij zullen met name kijken op welke onderdelen binnen uw omgeving besparingen gerealiseerd kunnen worden zonder in te boeten op kwaliteit of functionaliteit. De ervaring leert ons dat er veelal een behoorlijke besparing gerealiseerd kan worden en de kwaliteit en/of functionaliteit, stabiliteit en veiligheid van uw omgeving er daarbij ook nog eens op voorruit gaat!

De huidige Notarieel ICT Dienstverleners zijn naar onze mening te klein om het aantal kantoren dat zij bedienen goed te adviseren en de daarbij behorende analyses uit te voeren voor alle aspecten van de ICT Dienstverlening waar zij verantwoordelijk voor zijn! De reden waarom wij dit anders kunnen is simpel! Omdat wij een redelijk nieuwe speler zijn in het Notariaat nemen wij bij elk kantoor wat wij overnemen alle aspecten onder de loep alvorens het volgende kantoor onder onze hoede te nemen zonder dat alle aspecten van wellicht uw kantoor op orde zijn of u in ieder geval volledig op de hoogte bent van de status en mogelijkheden van alle aspecten binnen uw ICT omgeving.

Meer weten over Independent-It? Neem contact met ons op.