Systeem- en Netwerkbeheer

Onze IT professionals beheren uw systemen en applicaties vanuit de helpdesk op ons hoofdkantoor in Kesteren of onze vestiging in Zaandam, daarbij voeren wij o.a. controles van uw dagelijkse back-up uit of plegen wij preventief of pro-actief beheer om eventuele storingen proberen te voorkomen. Met diverse soorten software worden wij op de hoogte gehouden van onderdelen in cruciale onderdelen die uitvallen of op het punt staan om uit te vallen. Ook is het mogelijk uw systeem op alle aspecten 24/7 te monitoren om bij alarmerende gebeurtenissen voortijdig in te grijpen.

Wij hebben een zeer brede kennis op hardware en software gebied in zijn algemeenheid, maar daarnaast ook van de diverse Notariële software pakketten met de daarbij behorende modules of applicaties zoals Afas Profit of I-Muis. Onze mensen hebben ieder een eigen specialisme welke door onze overige werknemers ook worden ondersteund. Onze specialisten zorgen ervoor dat iedere discipline hierin voor uw branche wordt toegespitst.

Alvorens Independent-IT uw omgeving in beheer neemt, inventariseren wij uw omgeving en maken we samen afspraken over procedures en behoeftes. Wij zullen met name kijken op welke onderdelen binnen uw omgeving besparingen gerealiseerd kunnen worden zonder in te boeten op kwaliteit of functionaliteit. De ervaring leert ons dat er veelal een behoorlijke besparing gerealiseerd kan worden en de kwaliteit en of functionaliteit van uw omgeving er daarbij ook nog eens op voorruit gaat!

Meer weten over Systeem / Netwerkbeheer? Neem dan direct contact met ons op.